Preisinger, Claus
Kalkundkiesel Blanc 2022
- біле
- тихе
- 0.75 л
- 3,600 пл/рік
- 11.0%
- SO2: <10 мг/л
Висота виноградника:
140-200 м н.р.м.
Вік лоз:
17-37 років
Виніфікація:
спонтанна ферментація, без температурного контролю, 80% - напів-карбонічна мацерація у сталі (4 дні), 20% - карбонічна мацерація у дубових бочках (10-20гл), ферментація в дубових бочках (10-20гл)
Витримка:
8 місяців у амфорах (10гл) і бочках (20гл и 600л)
Бутилювання:
без фільтрації, без обклеювання, без додавання SO₂
Сорти:
Грюнер Вельтлінер (45%), Піно Блан (45%), Мускат Оттонель (10%)